I want Ian gportál könyvtári oldala


2010. július 9., péntek

E! Online interjú

Damon karaktere egy meglehetősen elátkozott, gonosz szereplőnek indult, a sorozat haladtával megismerjük az érzékenyebb oldalát is?

" Vannak percek, amikor emberinek látjuk őt, és olyanok is, amikor nem olyan intenzív, mint amilyennek látszik. "

Damon szabadszelleműnek és gondtalannak ltűnik, ami vicces, de miért fogott meg téged Damon karaktere?

" Pontosan ez az, amiért csípem őt. Nagyon szórakoztató, és én szerencsés vagyok ezért, ő a legviccesebb karakter, akit valaha játszhattam. Az ő szempontjából normális dolog megenni az embereket. Neki ez olyasmi, mintha lemennél a boltba és tudod... "

Mi történik a két testvér, Damon és Stefan között?


" Stefan nem éppen Damon rajongója, és erre jmegvan a saját oka. Történt valami a múltban, ami kettejük között nagyon nagy méretű ellenségeskedést szított, szétválasztotta őket. Damon rengeteg haragot táplál Stefan iránt amiatt, amit anno tett. Amikor Stefan boldognak érzi magát, Damon megjelenik és lerombolja a boldogságát. Félreértés végett, Damon szereti a testvérét. Nem engedné, hogy bántsák. Rajta kívül nincs senkije. Ha őszinte akarok lenni, Stefan az egyetlen, aki tudja mit érez. Damon tudja, min ment keresztül Stefan, és hogy honnan jött. Ebben az értelemben az érzés mindkettejüket átlengi, mert Damon szereti a bátyját, de hiányolja is, mert a kapcsolatuk nem akadály nélküli. "

A könyvek többféle helyzetet mesélnek el. A sorozat az epikus, romantikus és gótikus oldalát látod vagy a kisvárosi gótikát?

" Az a csodás benne, hogy a sorozat mindezt egyben tartja. A városi aspektust, az epikus szerelmet, közben a sztori félelmetes is. Amikor végre nyugodtan hanyatt dőlhetnél, valaki felbukkan és ugrasz egy nagyot. Hogy válaszoljak a kérdésedre, nem egy dolgot látok, hanem többet. "

Mi lepett meg téged legjobban a történetben?

" Ez nem csak egy film. Nincs eleje, közepe és vége. A sorozat folyamatosan nő, fejlődik. A Pilot epizód óta nagyon sok különbség mutatkozik a karakterek közötti kapcsolatban, ami sokszor meglep. Damon az elején megkedveltette magát a város népével és szűrakozottan próbálta egyengetni saját útját Stefan életében, ami nem mindig sikerült Megdöbbentett, hogy ez mennyire mulatságos. Damon folyton napirenden van és ez az, ami a legjobb benne. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése