I want Ian gportál könyvtári oldala


2010. július 13., kedd

Német interjú

Ian, te Németországban mindenek előtt a televíziónézőknek a gonosz vámpír Damon vagy.

Fiatal kori álmaidban szerepelt a színészkedés vagy teljesen más szakmára törekedtél?

Ian: Igen mindig is szerepelt az álmaimban a színészet. Mindig érdekesnek találtam, hogy emberek külömböző szerepekbe bújnak.

Tagja volt az iskolájában egy színészi társulatban, tehetséges volt, a tanárok vagy a szülei ösztönözték?

Ian: Az ösztönzés rengeteget segített, a szüleim mindig támogattak! 13 éves koromban elváltak, de továbbra is számíthattam rájuk, örökre számíthatok rájuk!

Harmadikos korában, 10 évesen kezdted a modellkedést és mindenki " A fiatal angyalarcúnak " nevezett - emlékszik az első szakmai címkékre, amelyeket neked mondtak?


Ian: [Nevet] Haha, angyal arc :) Igen, emlékszem az első alkalomra - Annyira izgatott és ideges voltam - haha. Első rám aggatott címkék? Sok volt, még csak nem is érdekes mindegyik.

A 4. Lost évad nemzeti áttörés volt- tudtad hogy különleges a sorozat, és a karaktered Boone miért csak az első szezonban volt? (Kivételektől eltekintve)

Ian: A Lost pompás volt! Nagy élmény volt számomra! Csak az első szezonban játszottam - Boone az utolsó évadban visszajött, a finálé erejéig.

2009-ben te akkoris egy vámpír voltál! A VD sorozat amely LJ. Smith könyvén alapul - Hogy készültél Damon Salvatore szerepére?

Ian: Kemény vonat volt a szerep megszerzése, igazodni kellett " Damon szervezetéhez " - izom kellett, kemény munka volt, de legalább egészségesen étkezek. Azt is közöltél velem, hogy a vámpírok...

Az a hír járta, hogy eredetileg a szereped a jó vámpír testvér Stefan lett volna, ez igaz?

Ian: Igen, ez igaz! Igazából a szerepem Stefan volt ugyan, de később ismét változott, és most csak Damont játszom! Damon szórakoztató, de néha gonosz, hűvös srác. De nem mindig gonosz. Sokat törődik testvérével, de nem akarja gyengéd oldalát mutatni a világnak. Elrejti érzéseit. Szereti a testvérét, és hiányzik neki Katherine nagyon - nagyon fáj neki hogy nincs a közelében a lány. Ezen túlmenően Damon gondoskodik Elenáról. A felszínen Damon rossz, de ha jobban megismered, rájössz, hogy ő a visszafogottabb testvér. Vágyik a régi időkre.

Elolvastad a Vampire Diaries-t, a karakternek több hátterve van, nagy különbségek vannak a könyv és a film között?

Ian: Sajnos, elolvastam a könyve, de nem volt sok időm rá. De igaz, nagyon sok különbség van - de azt hiszem, nekem jobban tetszik a sorozat!

Németországban még csak az elsp 11 epizód volt látható - a VD ősszel folytatódik. Azonban a sorozat nagy sikert aratott elejétől fogva. Különösen a nők - lányok körében.
De nagyon érdekelne, több nőirajongó is megrohamozott már téged é Paul Wesleyt?

Ian: Haha köszönöm! Ez jó kérdés - Azt mondanám hogy Pault már több rajongó rohamozta meg, romantikusak és szeretetteljesek, ugyanakkor továbbra is óvatos fiút játszik. Paul közönsége tízenévesekből áll. Nehéz megmondani ki milyen rajongó - szeretjük a rajongóinkat. Nélkülük nem lenne lehetséges, hogy folytatódjon a sorozat!

A német rajongók türelmetlenül várják a folytatást - tudnál adni nekünk egy kis ízelítőt, mi minden történik monstanság Mystic Fallsban?

Ian: Ha adok nekted egy kis ízelítőt, hogy mi minden fog történni, akkor már többet tudnál mint kéne. Azt mondom neked, meglepetés lesz - sok minden megfog változni!

Lesz 3 VD évad, vagy most csak a 2. lesz?

Ian: Igen, lesz egy második évad! Hamarosan a forgatás elkezdődik, és remélem lesz még egy harmadik szezon is! Annyira szórakoztató az egész elkészült munka - és egy igazi család vagyunk!

Tudod, van a többi vámpíros sorozat vagy film pl: True Blood és természetesen a Twilight. Mit gondolsz róluk?

Ian: Hát, Damon egyszer beszélt a VD-ben a Twilight-ról, és ha rágondolok... nem vagyok nagy rajongója a Twilight-nak (óóh, már most utálom hogy ezt mondtam, holnapra már úgy hozzák le, hogy én aki utálja a Twilight-ot!)

Visszatérve rád, nagyon elkötelezett vagy ha a környezetről van szó, tagja vagy valaminek?

Ian: Igen, nagyon elkötelezett vagyok - tagja vagyok jótákonysági szervezeteknek, csoportokkal védjük a környezetet. Én vagyok a reklám és természetesen aktív segítségnyújtó is. Támogatom az állatok jólétét! A környezetvédelem nagyon fontos dolog - ez csak azért szörnyű, mert nézzétek meg most, mit történik az olaj miatt!

Ian Somerhalder mint átlag ember, hogyan tölti a szabadidejét? Hobbik, vagy valami?

Ian: Szeretek barátokkal találkozgatni, vagy pihenni a parton. Sajnos, ez nem túl gyakori, mert egyszerűen nincs időm, és egyik helyről a másikra utazok. Utazás a hobbim, de szeretem nézni a kosárlabdát! Gyerüüüünk Lakers!

Milyen jövőbeli terveid vannak?

Ian: Remélem, hogy egészséges maradok, és hogy gyakarolni tudom a színészkedést még jó sokáig!

Lehetséges, hogy egyszer eljössz Németországba, gyertek ide a Vd-vel promóciós körútra!

Ian: Igen, jó lenne jönni Németországba. Majd megbeszéljük a színészekkel, hogy lehetséges lenne. Megmondom nekik, és ha működik, akkor mondjátok mikor jöhetünk!

Köszönjük a támogatást, szeretet és energiát xoxo: Ian

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése