I want Ian gportál könyvtári oldala


2010. július 3., szombat

Olasz interjú Iannel

Mi a helyzet a Vámpírnaplókkal?

Ian: A Vámpírnaplók két vámpír fiú és egy lány kapcsolatáról szól, mindketten szerelmesek sok sok évvel ezelőtt elvesztett szerelmükbe. Saját karakterem Damon úgy érzi, ő a sértett, 145 éve folyik a harc testvérével Stefannal. Ezen túlmenően, testvére Stefan úgy döntött, nem fog ember vért inni, ami egy vámpírnak nagyon unalmas, ez elahtárolja őket mint tesók. Stefan megjelenik szülővárosukban ahol már egyszer megfordultak a vámpírok, és letelepedik, összefut egy lánnyak és kezdi megkedvelni, de mindig emlékeznifog rá, az élete pokol. A végén ahogy régen, egy szerelmi háromszög fog kialakulni a nagyon érdekes, szép és emberi lány Elena körül.

Karakteredben sokkal több erő dúl mint Stefanban, Damon képes lesz valaha is rendes lenni Stefannal. Soha nem lesz tisztességes küzdelem kettejük között?

Ian: Van néhány tényező, ami nem tartja egyensúlyban a hatalmat. Ezek egyike az hogy a vámpírt a vér tartja életben és önként döntött úgy (Stefan) hogy nem iszik ember vért, a probléma ezzel az, hogy folyton tervezi (Damon) hogy megöli, mert nincs egyensúlyban a hatalma. A vámpírok különös világában, hihetetlen mennyiségű ember vért kell inni. Ha mókusokat ennénk, nyulakat és patkányokat, mert nem akarunk embert ölni, az nagyon gyengévé tenne minket. Stefannak nincs ereje, mindaddig, amikor úgy dönt elkezd ismét embert vért inni, és képes lesz arra, hogy bosszút álljon. De ez a változás probléma lesz, mert nézd meg, Paul már most milyen erős!

Megszoktuk a Lostban játszott karaktered édes jellegét, ez most rossz. Nem találod ezt viccesnek?

Ian: Dehogynem! Tudod,hogy miért? Mert a rossz fiúk jól érzik magukat. Ez az igazi ok, ami fantasztikus. És azt hiszem az igazi varázsa az ilyen szerepeknek, hogy nem szavad túl komolyan venni. Ez vicces. A Lostban Boone voltam... úgy értem egy szegény fiú akinek soha nem votl megadatva egy igazi nő. De ez a fickó, Damon, kontrolálja az életet, az élet nem szükséges a vezetéshez. Kivéve azt a tényt, hogy néha ő is leáll vele, és teszi amit tennie kell, kicsit nehezebb. De Damonben rengeteg energia van, szeret játszani, a vámpírok kontrolálása élet veszélyes lehet. Nekem ad egy hatalmas mennyiségű energiát. Van egy tudatmódosító hatásköre, látod, és azt teszi amit szeret. Úgy értem, azt a mindenit, de milyen erős? Igazán hasznos. De ha ez a dolog nem működik, és ez nagyon ritka, akkor kiégett. A Stefannal kapcsolatos dolog,elképzelhető, 175 év, és az egyetlen dolog ami még életben tart, az elvett szerelmed. És úgy érzi megtett mindent, megtett ahoz hogy bosszút álljon 145 éven át. A gyakorlatben megígérte testvérének, egy örökkévalóságon át nyomorúságossá teszi az életét. Damon szó szerint úgy érzi ez egy ígéret. És valóban hisz abban amit csinál, és ez az egyik legjobb dolog, ami rossz. És miért szeretjük a rossz fiúkat, mert szórakozatók. Tudod mit gondolok? Jó buli, és azt csinálnak, amit akarnak. Miért lányok, szeretitek a rossz fiúkat? Lányok a rossz fiúk nem jók, mert fütyülnek rátok. Nem érdekli őket.

Szeretjük!

Ian: Pontosan. Tesznek amit akarnak (a rossz fiúk) és szórakoztató csinálni, amikor azt hiszem csodálnak a fiúk, közben azt mondják " Én ezt csinálom, bármit, amit akarok és élvezni fogom a világot. És azt hiszem ez hatalom" - minden férfi vonzódik a hatalomhoz. Nem a biztonság az, ami vonz valakit, hanem az, ha tudja mit hogyan kaphat meg. És ez a fickó ilyen, röviden (Damon). Úgy értem, tudja mit akar és meg is kapja ez biztos.

Szóval ez a játék a vámíroknál rossz?

Ian: Én nem ismerem a pasikat! De szórakozik, és ez a probléma, hogy fájdalmat okoz az embereknek. Damon "kicsit" rossz néha.

Tudsz azonosulni ezzel a karakterrel?


Ian: Én nem tartom maga olyannak aki fájdalmat okoz az embereknek, de ha ilyet cselekszem tudom, hogy a magány rossz, tapasztalat. Képzeld el te egy túlélő vagy, halhatatlan tied az örökkévalóság, és az egyetlen ember aki neked maradt a világon az a testvéred, és nem lehet veled, mert akkor a harcot fel kell adni, ráadásul abbahagyta az evést (Stefan) az emberek felett elvesztette a hatalmát, így lehetetlen hogy Damon vele legyen mert sok dolgot tesz azért, mert csak. Hogy egyedül lehessen, mint egy örült.

Tudsz mondani jó tulajdonságát a karakterdnek ebben az évadban?

Ian: Természetesen. Vadul lojául és úgy gondolom helyes, mint karakter. Még sokáig negatív karakternek tűnhet, de ha a valóságban nézzük akkor egy kicsit vicces. A rossz fiú, aki csak szótakozik, ezért tesz amit tesz. És azt hiszem, könnyedség kell ehez hogy megértsük mit művel a sorozatban. Ezért folyamatosan keressük benne az emberi tulajdonságokat és alig várom hogy újra eljátszhassam. Azt hiszem Damont nagyon mókás eljátszani. Olvastam az új epizódot tegnap este. Mesés, izgalmas és gyors. Ez egy ördög, egy ördögi kör. De kezdem megérteni...

Néhány újdonságot tudnál mondani?

Ian: Talán. Azt hiszem, nem lesz nagy fordulat, amely növeli a dinamizmusát, de az egész helyzet nagy lesz. Úgy értem, izgatott vagyok.


Sok az elmélet arról hogyan kell megölni egy vámpírt...

Ian: Hát igen, de hagyományod úton megölni egy vámpír nem működik. Van ez a különleges gyűrű ami lapis lazuliból készült, ezek a gyűrűk lehetővé teszik számunkra, hogy járhassuk a napfényben. Úgy értem, nézd szép barna vagyok! Damon szereti menni a Virgin-szigetekre, érted mire gondolok? Akkor már miért ne nyaraljunk? Alig várom hogy elmondhassam az ötletemet Kevinnek. " Istenem, kell egy kis vágás, Damonnak amitn üldögél a starndon a karibi térségben. Nem, de... nos természetesen van a fokhagyma, ezüst golyó, de nem hiszem hogy ezek a módszerek működnének velük szemben. De van a tény is, ha levesszük a gyűrűt, kimegyünk a napfényre porrá égünk. De a szívbe döfött karó is mindig problémát okoz egy vámpírnak. Mindig problémás egy szíbe vésett fakaró. De nem, semmiképpen sem érdemes fokhagymát használni. Én szeretem a fokhagymát. Miyen más mód van még?

Mexikóban van egy hagyomány, a régi birkózó, El santo, maszkot visel, a fickó szerint általában az ezüst golyó használ.

Ian: Igen, az ezüst golyók. De ezeknek a srácoknak a sebük szinte azonnal begyógyul. Nem tud egy csepp bajt is okozni bennük,inkább fuss el, mielőtt letépi a fejed. Szóval ez baromság, megölni egy vámpírt lehetetlen, különösen számunkra.

Miben tér el a Twilight és a The Vampire Diaries?

Ian: Azt mondanám, hogy ez egy élő show, mivel mozgástér van hozzá. Egyértelmű hogy különböző módon forgatták, de vannak hasonlóságok, és bolondog vagyunk ha azt hisszük hogy a Twilight elemei léteznek. Ezek a könyvek hamarabb a piacon voltak, idősebbek mint a Twilight. A Twilight évente egy alkalommal jön és a Vámprnaplók hetente egyszer. Ez lehet hasznosabb és sikereseb.

Készen áll a nagy figyelemre, mert mostanában a vámpírok nagyon felkapottak? Beszélgettem Stephen Moyerrel a "True Blood"-ból és ő mondta, hogy a nők megkérik rá, hogy harapják meg.

Ian: Ez nagyon kalssz. (nevet) Inkább aranyos. Jönnek hozzád érted... sok a figyelem. Tudod mit? Én Georgiában (Grúzia) élek.

Te most vámpír vagy.

Ian: Az vagyok. Olyan vagyok, mint egy vámpír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése