I want Ian gportál könyvtári oldala


2010. július 18., vasárnap

Monte Carlo-i TV-s fesztivál

Tudjátok, hogy a sorozatnak nagy sikere van. Mennyire veszitek figyelembe a médiált és a rajongókat, akik mindent tudni akarnak rólatok?

Nina: Mindenkinek meg van a saját véleménye és a legtobb pozitív, de nehéz mindenkinek megfelelni.
Paul: De például amikor lement az első epizód, az volt a téma hogy Elena barna hajú. Ez csak egy hajszín volt, de mindenki erről pusmogott és az ilyen hatással van rád.
Nina: Igazából ezért nem olvasok már ilyen cikket vagy fórumot. Olvastam őket, de mindenki ki volt akadva: " Ne már! Szőke! Mi a fene? " Akkor mondtam, okés elég volt.
Ian: Mind szerejtük a karaktereinket és hozzánőttünk, valamilyen szinten velük fejlődünk. Egy egyszerű beköpés nagy hatással lehet ránk. Szerintem jobb, ha nem olvasunk ilyeneket.

Ezek után Iannel a Lost-ról és a továbbiakról kérdezték

Ian: Ez tényleg vicces. A színészek mindig azt gondolják, bármilyen is legyen a munkaköre ez lesz az utolsó. Bizonyos módon, vagy formában, azt gondolod ez most megszorítja a csavart, de te mégsem fogsz újra munkát kapni. És ez a szó szoros értelmében azt jelenti, öt évembe telt egy másik showt találni.

Nagyon sok a flashback (visszatekintés) a sorozatba. Szeretiteket ezeket a részeket?
Mind annyian azt mondták igen.

Nina: Különös visszamenni a régi korokba. Nagyon tetszettek és egyben viccesek a korabeli ruhák, és a másik karakterem eljátszását is nagyon élveztem.
Ian: Traszportálás vissza az időben.
Nina: Ez egy kihívás, ezért vagyunk nagyon szerencsések. Szeretem, mert kaphattam fűzöt. A harc az emberekkel. Nagyon jó.
Paul: Azt hiszem, attól a ténytől eltekintve, hogy új oldala lesz a karakterünknek, és az elképesztő ruhák, ezek a részek tökéletessé tették, az új kapcsolato kialakítását. Damon és Stefan szeretik egymást. Ártatlan, naívak és szerelmesek vagyunk egy rossz lányba. - a rossz szubjektív, azok vagyunk akik.
Ian: Ez izgalmas, mert ő egy szép lány, nagyon erős és szar érzés nekónk, naívak vagyunk mert azt gpndoljuk elsőnek elég a szeretet. Vitathatatlan mert ez a legerősebb érzés az életedben. Úgy gondolom, hogy ez a nő belépett az életünkbe, inspirált, és úgy cselekedett, hogy érezzük a tettek súlyát, ahogy az előtt soha. Azonban azt mondta, a naivitás alkalmas arra, hogy az ember tudatlanságában boldog legyen. Stefant és Damont Katherine a maga szórakoztatására tartotta.

Nina, két homlokegyenest különböző karaktered van, Katherine és Elena. Hogy van ez?

Nina: Ez hatalmas és ritka alkalom, szerencsés vagyok. Nehéz megtalálni az egyik karaktert, jelentős kihívás, döcögős de csodálatos. És én két csodálatos, eltérő karaktert játszom. Elenát, aki kedves, édes és szeretetre méltó lány, de emellet bátor és gondoskodó. Nagyon önzetlen. Katherine teljes ellentéte - Ő önzőm nárcisztikus és őrült - mindt a saját örömére csinál. Az egész világ számára egy játszótér.
Paul: Ezért vagyunk szerelmesek belé.
Ian: Tesz azzá.
Nina: Pontosan. Ezt felfeledzni érdekes és szórakoztató, amikor Katherine ennyire távol áll magadtól. Ez a szép. Imádom ezt.

Melyik visszatekintés volt a kedvencetek? Miért? Melyik időszakba szeretnéket visszalátogatni a jövőben?

Paul: 1970-es évek, diszkó és görkoris pályák.
Nina: Szeretnék élni a húszas években.
Ian: A húszas évek ordítanak hogy nálam ők a másodikak. Azt hiszem, amikor elsőnek elindultak a flasbackkek, azok voltak a legjobbak, mert egyszerű és bevezeti a történetet, mint semmi soha. Számomra azok voltak a kedvencek amikor Stefan és Damon boldogok voltak. Amikor előszört találkoztunk Katherinenel és lép le a kocsin, és ti nem is láttok, hogy én nézem azt a jelenetet. Azt gondoltam "Ez így nagyon aranyos, olyan mint egy denevér"
Paul: Szó szoros értelmben az volt a legjobb, amikor én és Damon fociztunk az udvaron.
Ian: Az a jelent.
Paul: Mikor hónapokig küzdöttünk - az epizódban, nem a valóságban - és gyűlölték egymást, várták, hogy nevethessenek, focizhassanak. Úgy csináltuk mintha minden rendben volna, és ez szórakoztató. Fantasztikus volt, hogy Damon és Stefan ezt csinálják. Rájöttem, milyen kemény és hatékony volt.

Aggódtok a Twilighttal való versenyfutás miatt? A hasonlóságok?

Ian: Azt hiszem, nyújtott egy előnyt a hírtelen siker, amit a Twilight teremtett. Ha megnézzük, a vámpírok nagyon külömbözőek. Ez alma és narancs hasonlat. A Twilight a film változat. True Blood a kábel változat, amely kissé merész, hisz 12-13 évesek nem nézhetik a szüleikkel a True Blood-ot. Az furcsa lenne.
Nina: Butaság lenne.
Ian: Akkor mi a főműsoridőben vagyunk a hálózaton. Természetesen összehasonlítanak a Twilighttal mert az elején voltak indokok. A létrehozója ugyanaz, de azt hiszem, a műsor teljesen más.
Paul: Először is, van műfaja. Köszi, skacok. Azt hiszem, hálásak vagyunk, hogy a pop-kúltúra elfogadja a vámpírokat.

Mit gondoltok, miért lelkesedünk annyira a vámpírokért, ahogy évszázadokkal ezelőtt nem? Gondoljátok, hogy a vámpírok léteznek? Vagy mit gondoltok?

Paul: Ez egy nagyszerű lehetőség, ami elmondja a történetet. Értem, azt hiszem, a vámpírok egyfajta lázadók - hogy kiközösítették őket, magányosak és visszahúzódóak - ez annyira vonzó és titokzatos. Azt hiszem, minden klasszikus karakter erről ismerhető fel.
Ian: Valamilyen oknál fogva, mindannyian úgy érzik kívülállóak. A jó az benne, hogy a mitológia is megváltozik. Módosítjuk, úgy alakul az idő, és már túllépi a generációk közötti népszerűséget.
Paul: Azt hiszem, Ian egy vámpír.
Nina: Mind mitológia és történet, gondolom kaptot valamilyen löketet, ami miatt megváltozott a hozzáállás az idők során. Talán volt egy sorozat gyilkos 700 évvel ezelőtt, élvezetesnek tartotta az emberi vért, és nem tudtak rájönni az emberek, ezért pletykáltak: " Lehet, hogy ez egy szörnyeteg. Ez egy vámpír, csak éjszaka jön ki. " Ahogy az évek múltak a történeket és a mitológia fejlődött.
Paul: Ez csak egy elmélet. Azt hiszem, ez egy nagy metafórája az emberi elmének és a természetnek.
Ian: Tudod mi a vicces? Nagy természet rombolók vagyuk és bosszúállóak, vonz minket a hatalom, a szex, a félelem és a misztika. Úgy gondolom, hogy ezek a lények, ténylegesen párosítanak minden elemet. Valamilyen oknál fogva, az emberek vonzanak számukra valamit, ami veszélyes számukra és titokzatos nekik.
Paul: Vagy lehetett egy fickó is, aki mindig a sötét szobájában ült éjszaka [és ki akarta borítani az embereket.]

Nem aggódtok amiatt, hogy túl sok a vámpíros sorozat, film. Lehet hogy tényleg köztünk vannak a vámpírok?

Nina: Páran most is itt ülnek közöttünk.
Ian: Jobb, ha vigyázol drága!
Nina: Sosem tudhatod.
Ian: Szerintem a Twilight azért népszerű, mert ebből lehet a legtöbb hasznot húzni. Mi is ezért vagyunk itt, mert vámpír a vámpírsorozatok egyike vagyunk, mint a True Blood. De mienk egy kicsit más. Sokat hasonlítgatnak minek a Twilighthoz, de már külön terepen járunk. Mind például a szex. Ezért nektek tartozunk köszönettel srácok.
Paul: Szívesen.
Nina: Kevin Williamsonnak köszönd.
Paul: Hálásak vagyunk, hogy ez a téma ismét népszerű lett.

Volt olyan furcsa sztoritok, ami egy rajongóval történt?

Ian: Néha besokallok a sok ,, harapj meg " ajánlatoktól.
Paul: Pontosan.
Ian: De ez az egész jogszerűséget élvez.
Nina: De a rajongók általában mind olyan édesek és lelkesek.
Ian: Valóban.
Nina: Ők egyszerűen csak izgatottak a találkozástól. Például tegnap kaptam valamit, azt hittem csokoládé, kinyitottam a dobozt, valójában egy nyaklánc volt, és az volt ráírva: " Nina, szerelmem. " Gyönyörű volt, bele volt gravírozva az ezüstbe" Ez nagyon édes, és egész tegnap azt viseltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése